phone-icon close-icon demo facebook googleplus helped-icon linkedin links-icon mailFull mapsFull mobileFull mobileRing mtrigger next phoneFull-icon phoneRing prev search team-icon test topics-icon twitter
Октомври 2018

CasePro съдейства на Excitel Broadband Group при изпълнението на Серия Б финансов рунд

Екипът на CasePro, включващ  Спартак Йовчев, Боян Домбалов и Николай Георгиев,  успешно съдейства на Excitel Broadband Group, базиран в Индия доставчик на широколентов интернет, за осъществяване на Серия Б финансов рунд в групата. Като дългогодишен правен партньор на Excitel group, CasePro успешно консултира групата от самото начало на разрастването на бизнес дейностите й, включително относно приключили кръгове на финансиране, въпроси, свързани с интелектуалната собственост и корпоративната структура.

Инвестираните средства от Серия Б рунда възлизат на 4,100,000 евро при оценка (pre-money) на бизнеса на Excitel в размер на 40,000,000 евро. В рамките на рунда взеха участие инвеститори с различен инвестиционен профил като фондове за рисков капитал, физически и юридически лица с инвестиционна насоченост, сред които са, New Europe Venture Equity II и Impetus Capital. Средствата от инвестицията ще спомогнат за ускоряването на разширяването на бизнес операциите на Еxcitel Group и ще улеснят разработването на софтуерни технологии, което ще даде на компанията допълнително конкурентно предимство.

Плановете на акционерите за следващите няколко години са да се привлекат допълнителни средствата с последващи финансови рундове в размер до 30,000,000. евро, с цел създаване на нови партньорства, оптимизация на процесите и разработка на софтуер, който би наредил Excitel до едни от най-видните компании в индустрията, опериращи на територията на Индия.

Поздравления за постигнатите до момента резултати и продължавайте да поддържате прогреса със същото темпо!

Повече информация за сделката, бизнес дейностите и плановете на Excitel Group, може да откриете тук.

Назад